Krauta

Krauta är ett dotterbolag till Kesko Oyj som är Finlands största handelskoncern. År 1996 öppnades den första handelsbutiken på den svenska marknaden och idag finns det omkring 16 butiker utspridda över hela Sverige. I dag har Krauta ungefär 900 anställda i Sverige och finns även i Finland, Norge, Baltikum och Ryssland.

Sortiment

Krauta är en byggvaruhuskedja som säljer allt du kan behöva inom badrum, trädgård, verktyg, bygg och inredning. Butikskedjan erbjuder sina kunder prisvärda produkter med hög kvalitet. Idag finns det cirka 18 000 produkter på Krautas lager. Krauta är en butik som har en hel del olika varumärken som kunderna kan välja mellan. Några av de varumärkena som erbjuds är följande:

  • Bayer garden
  • Cementfabriken
  • Fix master
  • LG collection

Krauta har även en del tjänster som de erbjuder till sina kunder. Du som kund kan bland annat få hjälp med projektplanering, installationservice med Done, låna släpvagn samt tillgång till hemtransport.

Här finns Krauta

Butikskedjan har både en onlinebutik samt fysiska butiker runt om i Sverige.

Fysiska butiker

Krauta har butiker över i princip hela Sverige. Butikerna sträcker sig från Umeå till Malmö. I deras butiker kan du få professionell hjälp med allt du kan behöva för dina kommande projekt. För att hitta till ditt närmaste varuhus kan du gå in på Krautas hemsida för att få information om adress samt öppettider för alla varuhus.

Onlinebutiken

Som kund kan du även välja att besöka Krautas onlinebutik om du hellre föredrar att handla från lugnet i ditt eget hem. På onlinebutiken kan du leta upp inspiration för ditt kommande projekt samt att du enkelt kan läsa om och jämföra produkter med varandra. Hemsidan är väldigt välgjord och användarvänlig för dig som besökare.

Krauta plus

Hos Krauta kan du välja att bli medlem i deras kundklubb Krauta plus. Som medlem här får du en rad fördelar som du inte får annars. Bland annat får du som medlem poäng på allt du handlar både i butik och online. Du får även ta del av rabatter och olika erbjudanden. Som medlem i Krauta plus får du även en del förmåner som att du får låna släp gratis, hela 90 dagars öppet köp samt sågservice kostnadsfritt. Du blir medlem genom att registrera ditt personnummer hos Krauta.

Krauta för proffs

Butikskedjan erbjuder även en möjlighet att bli företagskund hos Krauta. Här får du en personlig kontakt som du kan få rådgivning och stöd av när du behöver det.

Följ oss!

Prenumerera & få alla dagliga uppdateringar från oss på Technicalstuff.se!

Senaste nytt